Me alennamme sinun sähkökustannuksiasi

Sähkön hinta vaihtelee huomattavasti vuoden aikana. Tämän vuoksi päätöksenteko oikeantyyppisestä sopimuksesta saattaa tuntua hankalalta. Me osaamme auttaa sinua tekemään oikean päätöksen.

Meiltä löydät juuri sinun yrityksellesi sopivan sähkönhankintamallin, joka ottaa huomioon vallitsevan markkinatilanteen sekä yrityksesi toiveet. Tuotevalikoimaamme kuuluvat erimittaiset markkinahintaa eri tavoin seuraavat sähkösopimukset. Voit myös valita sähkön tuontantotavan.

Haluamme varmistaa, että asiakkaidemme sähkönhinta on aina kilpailukykyinen omiin kilpailijoihinsa nähden. Elkraftin yhteishankintasalkun avulla myös pienet ja keskisuuret sähkönkäyttäjät saavat samat hyödyt kuin suuret sähkönkäyttäjät. Erinomaista eikö totta?

Kiinnostaako sinua tietää enemmän erilaisista tuotteistamme ja tavastamme toimia sähkömarkkinoilla? Ota yhteyttä myyntiimme niin kerromme lisää palveluistamme ja miten saadaan sinunkin yritykselle säästöjä sähkökuluissa.

Palveluhinnasto 2019

Sähkönhankintamallit

Elkraft Flex Yhteishankintasalkku+

Elkraft Flex Yhteishankintasalkku on vaivaton sekä riskitön tapa varmistaa yrityksesi kilpailukykyinen sähkön hinta. Flex Yhteishankintasalkussa seuraamme puolestasi sähkömarkkinoita ja asiantuntijamme varmistavat mahdollisimman alhaisen hinnan jokaiselle kvartaalille. Näin varmistamme, että hintasi pysyy kilpailukykyisenä ja ettet missään vaiheessa maksa liikaa sähköstäsi. 

Tällä hetkellä Flex Yhteishankintasalkussa sähkön aloitushinta on 3,5 snt /kWh.

Ota yhteyttä myyntiimme niin kerromme lisää Yhteishankintasalkusta ja miten saadaan sinunkin yritykselle säästöjä sähkökuluissa.

Elkraft Flex Yhteishankintasalkun hyödyt - Helppo, turvallinen ja joustava

  • Sähköalan asiantuntijat seuraavat markkinoita puolestasi jotta et maksa liikaa sähköstäsi
  • Toisin kuin määräaikaisessa tuotteessa asiakas hyötyy markkinahintojen laskusta, samalla kun suojaa itseään hinnan nousuja vastaan
  • Mahdollisuus lisätä sekä poistaa sähkönkäyttöpaikkoja läpi sopimuskauden
  • Varmistamme talvikuukausien alhaisen hinnan jo hyvissä ajoin
  • Tyytyväisyystakuu - voit halutessasi vaihtaa Flex sopimuksen toiseen sähkönhankintatuotteeseen ensimmäisen vuoden aikana

Elkraft Spot Sähkö+

Spot -sähkö on hyvä vaihtoehto yrityksille, jotka käyttävät paljon sähköä vuorokauden halvimpina tunteina, eikä ajoittaiset hinnanvaihtelut ole yritykselle haitaksi. Hinta seuraa Pohjoismaista sähköpörssiä, eli Nordpool Spot hintoja, ja veloitamme kulutuksesi mukaan tunti tunnista. Tuntihintaan lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero, viranomaismaksut sekä marginaali (0,18 snt / kWh).

Sopimus on määräaikainen (1-3 vuotta), joten et tarvitse huolehtia sähkön kilpailuttamisesta lähivuosina. Hinta seuraa koko ajan markkinoita. Voit halutessasi vaihtaa sähkönhankintamallia kesken sopimuskauden, mikäli esimerkiksi yrityksesi sähkönkäyttöprofiili muuttuu.

Kiinteähintainen Sähkö+

Saat sähkösi sovitulla kiinteällä hinnalla, joka ei muutu sopimuskauden aikana. Mahdollisuus tehdä yksi, kaksi tai kolmivuotinen sopimus. Kiinteä sopimus on riskitön tapa varmistaa tietty hintataso läpi sopimuskauden, jolloin sähkökustannukset on helppo ennakoida etukäteen.

Kiinteä sopimushinta määritellään yrityskohtaisesti käyttöprofiilin ja sopimuskauden perusteella. 

Ota yhteyttä myyntiimme niin laadimme juuri teidän yritykselle räätälöidyn kiinteähintaisen sähkötarjouksen.