Autamme teitä optimoimaan yrityksenne energiankäyttöä

Vuosittainen terveystarkastus (ETT) - mittaa ja optimoi yrityksesi energiankulutusta
Ensimmäinen askel energiatehokkuuden aloittamisessa on ymmärtää missä, milloin ja miten energiaa käytetään yrityksessäsi. Elkraft auttaa muodostamaan yleiskuvan yrityksesi energiankulutuksesta, tutkimalla yrityksesi tilojen energiankäyttöä ja tehokkuutta ja luo tilastojen avulla kuvan sähkönkäytöstä. Yrityksen tiedot verrataan markkinakeskiarvoihin ja tunnuslukuihin, jonka perusteella pystymme arvioimaan mahdolliset energiansäästötoimenpiteet.

Visualisointi ja raportointi - Tehostettua hallintaa yrityksesi energianseurantaan
Elkraft tarjoaa verkkopohjaisen energianvalvontajärjestelmän EnergiWEB:in saadaksesi paremman hallinnan yrityksesi energiankulutuksesta. EnergiWEB:in avulla työskentelet vaivattomasti energianseurannan kanssa ja saat pääsyn yksityiskohtaisiin energiatilastoihin. Työkalu on tarkoitettu käyttäjille, jotka työskentelevät aktiivisesti energiantehokkuuden kanssa.

Laaturaportit

Onko yritykselläsi monta sähkönkäyttöpaikkaa ja haluat vaivattomasti saada yleiskuvan energiankulutuksesta ja laskutustiedoista? Elkraft tarjoaa myös yrityksellesi laaturaportteja, joissa Excel- tai CSV-muodossa on laskettu laitos-/ käyttöpaikkakohtaiset kulutukset ja kustannukset kuukausitasolla.

Kiinnostaako sinua tietää enemmän miten sinun yrityksesi voisi hyötyä Elkraftin energiansäästöpalveluista? Ota yhteyttä meihin, niin tulemme mielellämme kertomaan lisää.