Hallinnointi ja seuranta

Oletko koskaan miettinyt, kuinka paljon sähkölaskujen käsittelystä ja hallinnoinnista muodostuu kustannuksia. Me olemme miettineet ja laskeneet. Yrityksissä, joilla on monia ja usein vaihtuvia sähkönkäyttöpaikkoja, laskujen käsittely- ja hallintokunstannukset aiheuttavat jopa 10%:n lisäkustannuksen kokonaissähkökustannukseen.

Kun valitset Elkraftin sähköntoimittajaksi, saat sekä sähkö- että verkkolaskun yhdellä ja samalla laskulla. Kustannussäästöt tulevat suoraan yrityksesi eduksi. Älä unohda, että puhumme tässä jopa 10%:n säästöistä - ei pieni summa.

Esimerkiksi valitsimme asiakkaan, jolla on 20 sähkönkäyttöpaikkaa. Asiakas saa vuodessa pääsääntöisesti 240 sähkölaskua. Jos sähkön myyjä on eri kuin paikallinen sähkönsiirtoyhtiö, saa asiakas saman kappalemäärän verkkolaskuja. Yhteensä asiakas saa siis jopa 480 laskua vuodessa.

Elkraft tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden sähkö- ja verkkolaskun yhteislaskutukseen. Eli samalla laskulla ovat sekä sähkö- että verkkolasku. Laskuissamme on lisäksi yhteenveto kaikista käyttöpaikoista kuukausitasolla. Vakuutamme, että tämä toimintatapamme saa laskujen hallinnoinnista vastaavat henkilöt huokaisemaan helpotuksesta.

Palvelumme avulla yritykset säästävät rahaa ja hallinnon henkilökunnalle vapautuu aikaa muihin tehtäviin. Ei ihme, että asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä toimivaan yhteislaskutukseemme. Miksei sinunkin yrityksesi voisi hyötyä palvelustamme?

Ja lisäksi – Elkraft varmistaa verkkolaskujen oikeellisuuden.

Asiakkaallamme on aina käytettävissä nimetty yhteyshenkilö, joka auttaa laskutukseen ja muihin sähköön liittyvissä kysymyksissä.

Yhteislaskutus

Sähkölaskujen käsittelystä ja hallinnoinnista muodostuvat kustannukset jäävät usein vaille huomiota, kun arvioimme sähkökustannuksia. Elkraft Finland tarjoaa asiakkailleen sähkö- ja verkkolaskujen yhteislaskutuksen.

Haluatko tulla asiakkaaksemme? Klikkaa tästä.